Estetică dentară

Zâmbetul și atitudinea sunt cartea ta de vizită.
Dress up your smile, alege să ai un zâmbet alb și strălucitor care cu siguranță va atrage atenția și...alte zâmbete.

Tratamente dentare

Dinți sănătoși - pacient fericit sau mai bine spus, calea spre zâmbetul tău perfect. Indiferent de problemele pe care zâmbetul tău le întâmpină, suntem aici să îți oferim soluții personalizate, potrivite esteticii și funcționalității danturii tale.

Protetică Dentară

Lipsa unor dinți sau malpozițiile dentare, pot fi tratate cu succes cu ajutorul ceramicii: lucrări de protetică din ceramică, cu suport metalic din Cr-Co sau aur platinat; cu suport din oxid de zirconiu; fațete dentare ceramice; lucrări pe implanturi dentare proteze acrilice și scheletate; soluții moderne pentru proteza dentară fixă și mobilă.


Medicii Clinicii Stomatologice Dr. Paul Bold vă vor oferi opțiunile terapeutice cele mai potrivite: vom vedea împreună exemple cu diferite tipuri de lucrări și vom compara diferite tipuri de materiale, discutând despre diferențele dintre ele, avantajele sau dezavantajele fiecăreia.

Implanturi Dentare

Dinţii noştri nu ar putea să îşi îndeplinească funcţionalitatea corectă, fără ca rădăcina lor să fie puternică şi sănătoasă. Ce se întamplă totuşi, în momentul în care rădăcina aceea trebuie extrasă? Cu ajutorul unor materiale şi tehnici de ultimă oră, specialiştii Clinicii Stomatologice Dr. Paul Bold vor recomanda soluţia potrivită. Pe implantul dentar, ca suport, se realizează coroane dentare, punţi dentare şi alte tipuri de lucrări dentare.


Trebuie făcută distincţie între implantul dentar ce reprezintă ”rădăcina dintelui” şi coroana dentară sau lucrarea protetică dentară de deasupra din ceramica (porţelan) sau zirconiu. Inserarea implanturilor dentare utilizând tehnici inovative și aparatură ultramodernă asigură cele mai bune rezultate, chiar și în cazul restaurărilor orale dentare complete.

Estetică Dentară

Aspectul exterior este foarte important iar Estetica dentară vine în ajutorul zâmbetului nostru. Nu este o ramură bine delimitată a stomatologiei, deoarece procedurile care ajută la estetica dentară se pot regăsi în mai multe ramuri ale stomatologiei cum ar fi protetica sau endodonţia.


Procedurile de estetică pot fi: faţetarea dinţilor, albire dentară, cosmetică dentară, plombe din compozit şi porţelan, implant dentar, bonding – repararea dinţilor ciobiţi sau rupţi.

Odontoterapie

Odontologia este o ramura din stomatologie care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea şi tratarea leziunilor carioase şi necarioase (leziuni generate de uzura dentară, fracturi, distrofii).


Această disciplină restabileşte integritatea morfologică şi funcţională a dinţilor. Clinica Stomatologică Dr. Paul Bold vă oferă o soluţie la nenumărate probleme stomatologice cum ar fi uzura dentară, care poate fi prevenită, dar şi tratată prin efectuarea de detartraj dentar sau prin folosirea de plombe pentru a reda dintelui integritatea materială necesară pentru a suporta efortul procesului de masticaţie, precum şi efectuarea de obturaţie de canal.

Endodonție

Endodonţia este o ramură din stomatologie care se ocupă cu tratarea şi vindecarea afecţiunilor pulpei dentare (nervului) şi a ligamentelor de susţinere de la vârful rădăcinii. În procedurile de endodonţie, profesionalismul şi măiestria unui medic stomatolog sunt determinante pentru un rezultat bun pe termen lung. Un tratament de canal incomplet sau incorect poate crea multiple complicaţii care pot duce până la infecţii grave. Printre cele mai frecvente tratamente endodontice, sunt cele de obturare de canal. După o obturare de canal urmează obturaţia cavităţii de acces şi câteodată este necesară o lucrare restaurativă (coroana) pe acel dinte.


Specialiștii de la Clinica Stomatologică Dr. Paul Bold, vă oferă alternativa potrivită cazului dumneavoastră.

Parodontologie

Cum să scapi de tartru dentar? Clinica Stomatologică Dr. Paul Bold vă oferă soluţia, sub forma tratementelor de parodontoză care pot consta în curăţarea suprafeţelor acoperite de tartru dentar, aplicarea de substanţe antiinflamatoare sau antimicrobiene pe gingii, etc.


În ultimii ani, incidentele de parodontoză la populaţia largă a crescut alarmant, aproape 70% din populaţia globului suferă de probleme de parodontologie. Cauzele pentru parodontoză sunt multiple, de la o alimentaţie săracă în calciu, vitamina B şi C, până la o curăţare superficială a danturii.

Profilaxie dentară

Este mai uşor să previi decât să tratezi! Profilaxia dentară este un concept care în mod paradoxal nu începe într-un cabinet stomatologic, ci acasă, prin prevenţie individuală care este banala igienă orală. Neglijând-o se ajunge la apariţia plăcii bacteriene, formare de tartru dentar şi ulterior a unor carii dentare cu tot cortegiul de probleme: leziuni şi coloraţii dentare inestetice, dureri dentare, sângerări gingivale, etc.


Profilaxie dentară înseamnă control periodic la 6 luni în cabinet stomatologic, unde medicul stomatolog poate constata necesitatea efectuării igienei profesionale sau poate depista leziuni dentare incipiente, care surprinse prematur pot beneficia de tratamente minim invazive.